"Коррупция спасет нас от фанатизма, господа": Віктор Шендерович про те, що об'єднує терористів ІДІЛ і російську владу

Віктор Шендерович: "Господи, какое счастье, что они ни секунды не верят в лапшу, которую вешают на уши пиплу!".

Віктор Шендерович. Фото: Обозреватель.

Російський письменник Віктор Шендерович провів аналогію між членами терористичного угрупування "Ісламська держава", які втекли з Іраку з мільйонами доларів спільної каси бойовиків, і представниками російської влади. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Мало какая новость в последнее время наполняла меня таким оптимизмом, как сообщение о том, что несколько лидеров ИГИЛа исчезли в неизвестном направлении, прихватив с собой кассу этой организации. Коррупция спасет нас от фанатизма, господа. Только она", - зазначив письменник.

За його словами, те ж твердження можна застосувати по відношенню до Кремля.

"Сказанное прямо относится к кремлевской администрации. Господи, какое счастье, что они ни секунды не верят в лапшу, которую вешают на уши пиплу! А то бы уже давно пустили человечество под откос. Так победим", - підсумував Шендерович.

За даними іракського телеканалу Al Sumaria, п'ятеро терористів ІДІЛ втекли з провінції Найнава в Іраку разом з грошима, що призначалися на виплату зарплати бойовикам.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...