Корупцію не можна побороти, її можна тільки очолити: Вийшовши у відставку, перший заступник голови СБУ придбав маєток і автосалон (фото, відео)

Юрій Артюхов до листопада 2015 року був першим заступником голови СБУ і очолював головне управління по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю.

Перший заступник голови СБУ після звільнення маєток у Конча-Заспі. Скріншот.

Перший заступник голови Служби безпеки України після звільнення оформив на дружину маєток у Конча-Заспі і завів автосалон. Про це йдеться у розслідуванні Аліни Стрижак для програми "Наші гроші", передають Патріоти України.

Сім'я колишнього першого заступника голови СБУ Юрія Артюхова у травні цього року придбала маєток площею понад 800 квадратів у курортному районі Конча-Заспа (Козин, Обухівський район) під Києвом.

Юрій Артюхов до листопада 2015 року був першим заступником голови СБУ і очолював головне управління по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю.

Будинок площею 828 метрів і 21 сотка землі у Конча-Заспі були записані на дружину Артюхову Христину та її батька Юрія Климука через півроку після звільнення Артюхова із спецслужби.

Поки козинський маєток Артюхова будується, його сім'я живе у 200-метровому будинку на столичних Осокорках.

Також дружина Артюхова Христина у березні минулого року зареєструвала квартиру площею 130 м. у столичному "Нікольському граді". Квартири такої площі у цьому комплексі стоять 280 тис. дол. На дітей Артюхова - дочку Катерину і сина Михайла у 2012 і 2015 роках зареєстровані паркомісця у цьому ж будинку. Михайло Артюхов значиться начальником лівобережного міжрайвідділу УСБУ в Києві та області.

У квітні цього року Юрій Артюхов зареєстрував на себе Mercedes-Benz V250 2015 року випуску. Вартість таких автомобілів у залежності від комплектації - $76 тис.

Дочка Артюхова Катерина у минулому році зареєструвала на себе Mercedes-Benz SL55 Amg 2003 року випуску. Вартість таких автомобілів у районі $25 тис. у залежності від комплектації. Дружина СБУшника Христина їздить на "Ауді".

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...