Кожному по 8 років з конфіскацією: Прокурора Краматорська із заступником позбавили волі (відео)

Прокурора Краматорська Андрія Сухиніна та його колег затримали на хабарі.

Затримання Андрія Сухиніна в 2015 році відбулося під час офіційного представлення нового прокурора Донецької області. Фото: Сегодня.

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області виніс вирок колишньому прокурору Краматорська Андрію Сухиніну та його заступнику Роману Галєєву, визнавши їх винними в одержанні хабарів в особливо великому розмірі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила речниця Генеральної прокуратури України Лариса Сарган, передають Патріоти України.

За її словами, колишнім посадовцям призначили покарання у вигляді позбавлення волі строком на 8 років з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з адміністративно-господарськими обов'язками строком на 3 роки та з конфіскацією усього належного їм майна.

Колишній начальник сектору боротьби з економічною злочинністю Краматорського відділу міліції Віталій Яремко був визнаний винним у зловживанні впливом. Йому призначено штраф у розмірі 25,5 тис грн з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з виконанням адміністративно-господарських обов'язків строком на 3 роки.

Нагадаємо, на початку квітня 2015 року СБУ і військова прокуратура затримала прокурора Краматорська за хабарництво. Це сталося під час представлення нового прокурора Донецької області.

Під час слідчих дій українські силовики вилучили у прокурора, його заступника та начальника по боротьбі з економічними злочинами Краматорської міліції грошові кошти: 110 тисяч доларів США та 2 мільйони 750 тисяч гривень.

Окрім цього, під час обшуків правоохоронці виявили документи та записи, які беззаперечно свідчать про систематичне та щомісячне отримання хабарів від підприємців, які займались легальним чи нелегальним бізнесом.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...