"Країні потрібен новий лідер": Прем'єр-міністр Британії Кемерон оголосив про відставку (відео)

"Я не хотів виходу всім своїм серцем, але британці обрали інший шлях. Отже, їм потрібен новий прем'єр-міністр", - сказав Кемерон.

Девід Кемерон подав у відставку. Фото: politrussia.com.

Прем'єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон йде у відставку у зв'язку з результатами референдуму про вихід країни з Європейського союзу. Про це він заявив вранці 24 червня, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Кемерон пояснив, що його рішення пов'язане з тим, що під час кампанії, що передувала референдуму, він підтримував пропозицію залишитися в складі Європейського союзу.

"Думаю, буде неправильно для мене намагатися бути капітаном, який веде свою країну до наступного пункту призначення", - заявив Кемерон журналістам.

За словами прем'єра, Великобританії необхідно "новий уряд".

"Британії потрібен новий прем'єр-міністр і саме їй вирішувати, коли почати механізм виходу з ЄС. Але я буду на посаді три місяці, до з'їзду консервативної партії", - додав він.

Як повідомляли Патріоти України, за попередніми даними референдуму, більшість британців проголосували за вихід з ЄС. У Німеччині назвали цей день сумним для Європи.

Крім того, у Нідерландах заговорили про проведення подібного референдуму.

Ганьба Х***ла: У Путіна влаштували істерику через послів, які бойкотували інавгурацію

вівторок, 7 травень 2024, 18:43

Посли, що не прийшли на інавгурацію Путіна, забули, навіщо перебувають у Москві, вважає помічник очільника РФ Юрій Ушаков. Про це помічник Путіна заявив 7 травня, передають пропагандистські агентства РФ, передають Патріоти України. "Вони забувають, за ...

Перетворили на брухт: Українські захисники знищили самохідну артустановку РФ та показали ефектне відео

вівторок, 7 травень 2024, 18:30

Сухопутні війська України знищили російську самохідну артустановку. Відповідне відео українські захисники опублікували в мережі, передають Патріоти України. Зазначається, що на відео показано роботу 45-ї окремої артилерійської бригади Збройних Сил Укра...