Почалося: У Нідерландах закликали провести референдум щодо виходу з ЄС

Глава правої Партії свободи Нідерландів Герт Вілдерс заявив, що в разі його обрання прем'єр-міністром в березні 2017 року його буде наполягати на проведенні референдуму щодо цього питання.

Герт Вілдерс був противником асоціації України і ЄС на референдумі, який проходив в Нідердандах. Фото: REUTERS.

.Лідер нідерландської правої Партії свободи Герт Вілдерс закликав провести в країні референдум з питання членства в Євросоюзі за прикладом Великобританії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Політик запевнив, що в разі обрання його прем'єр-міністром в березні 2017 року його буде наполягати на проведенні референдуму щодо цього питання.

"Ми хочемо самі керувати нашою країною, нашими грошима, нашими кордонами і нашої міграційною політикою", - заявив Вілдерс.

На його думку, голландці повинні якомога швидше отримати можливість висловитися щодо членства в Євросоюзі.

Відзначається, що проведене телеканалом Een Vandaag на цьому тижні опитування показало, що 54% жителів Нідерландів виступають за проведення подібного референдуму.

Як повідомляли Патріоти України, жителі Великобританії проголосували за вихід з Євросоюзу на референдумі, присвяченому даному питанню.

Важливий крок: В "Укроборонпромі" переходять до виготовлення 60-мм боєприпасів

вівторок, 7 травень 2024, 15:54

Підприємства "Укроборонпрому" масштабують виробництво артснарядів та мінометних мін, а також поступово переходять до виготовлення боєприпасів калібрів НАТО, передають Патріоти України. "Підприємства Товариства не лише налагодили та масштабують серійне ...

"Почали чесно говорити": Найімовірніше, битва за Покровськ почнеться ось-ось, - Дикий

вівторок, 7 травень 2024, 15:52

Ветеран російсько-української війни Євген Дикий в ефірі Radio NV заявив, що, найімовірніше, найближчим часом розпочнеться битва за Покровськ, передають Патріоти України. «У них (російських окупантів — ред.) зараз великі успіхи на покровському напрямку ...