Крапля камінь точить: Канада розширила список санкцій проти Росії

Як відзначили в МЗС Канади, економічні обмеження з РФ не будуть зняті до тих пір, "поки Росія повністю не виконає свої зобов'язання по Мінським домовленостями".

Канада ввела додаткові санкції проти Росії. Фото: ІТАР-ТАРС.

Уряд Канади ввів додаткові санкції проти Росії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Сьогоднішнє рішення підтримує великі міжнародні зусилля, спрямовані на пошук дипломатичного вирішення кризи в Україні", - сказав міністр закордонних справ Канади Стефан Діон. Також він додав, що санкції будуть діяти до тих пір, поки РФ не виконає в повному обсязі свої зобов'язання по Мінських угодах.

Список санкцій розширився на 10 юридичних і дві фізичні особи.

Нагадаємо, на початку березня президент США Барак Обама продовжив санкції проти Росії ще на 1 рік. 17 березня Євросоюз звернувся із закликом до країн ООН про приєднання до санкцій проти РФ. За збереження санкцій виступив також генсек НАТО Йенс Столтенберг.

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...

“Це нам зв’язує руки": Боєць "Азову" розповів про критичні проблеми українського війська

понеділок, 29 квітень 2024, 13:22

У Збройних силах України часто бувають ситуації, коли зброя є, а снарядів до неї немає, і навпаки. А деякі командири віддають нелогічні накази. Це все "зав'язує" руки бійцям та заважає результативно воювати. Про це боєць 12-ї бригади Національної гвард...