Креативно: Яценюк відсвяткував свої уродини у "фортеці" Авакова

На святі у колишнього прем'єра серед запрошених були депутати з "Народного фронту", міністр юстиції і давній друг Павло Петренко. Привітати Яценюка також приїхав президент Петро Порошенко.

Арсеній Яценюк. Фото:MIGnews

У понеділок 22 травня екс-прем'єр-міністру, лідеру "Народного фронту" Арсенію Яценюку виповнилося 43 роки. День народження екс-прем'єр відзначав наступного дня, а місце для проведення вечірки надав глава МВС Арсен Аваков. Про це пише видання Страна з посиланням на джерело в Міністерстві внутрішніх справ, передають Патріоти України.

На святі у Яценюка серед запрошених були депутати з "Народного фронту", міністр юстиції і давній друг Павло Петренко, а також приїхав привітати екс-прем'єра і сам президент Петро Порошенко.

"Вся стратегічна раду при президенті була", - сказало джерело.

Слід зазначити, що Арсен Аваков з номера в готелі "Київ" площею 11 квадратних метрів, в минулому році переїхав у відомчий житловий комплекс "Фортеця". Після цього будинок обгородили триметровим парканом, встановили камери спостереження, посилили охорону.

Тут, на вулиці Вишгородській в Києві, розташований запасний пункт управління підрозділами МВС, доступ до урядового спецзв'язку, комплекс технічного захисту інформації.

Вид нового місця проживання міністра Авакова з висоти пташиного польоту, фото: svoboda.org

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...