Кремль та Дамаск очікує безсонна ніч: Трамп пообіцяв швидку та жорстку реакцію за хіматаку в Сирії

Президент США запевнив, що рішення буде прийнято протягом однієї-двох діб.

Дональд Трамп. Фото:Факти - ICTV

Президент США Дональд Трамп заявив у понеділок, що збирається прийняти рішення після "брудної атаки" в Сирії за 24 - 48 годин. "Ми приймемо деякі важливі рішення протягом наступних 24 - 48 годин", - сказав президент на засіданні в Білому домі. Про це пише Inforesist, передають Патріоти України.

"Ми дуже стурбовані тим, що такі речі відбуваються; мова йде про людяність, ми говоримо про людяність", - продовжив Трамп.

При цьому він пообіцяв незабаром прояснити ситуацію, хоча, за словами президента, район передбачуваної хімічної атаки оточений сирійськими урядовими силами, і звідти важко отримати інформацію.

"Росія це була, Сирія, Іран або вони всі разом - ми з'ясуємо це, і ми дізнаємося відповідь досить скоро", - зазначив Трамп.

Він допустив можливість застосування сили проти Сирії у відповідь на інформацію про хіматаку в місті Дума. "Ніякі варіанти не виключаються", - сказав президент у відповідь на таке питання під час наради з членами адміністрації.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...