Кремль в паніці: Сотні морських піхотинців США несподівано десантувалися на території Норвегії

Військові з США прибули до Норвегії в рамках спільних навчань.

Морпіхи США в Норвегії. Фото: Газета.Ru.

Після того, як в зв'язку з загрозою агресії Російської Федерації в США ще на початку січня прийняли рішення про відправку до Східної Європи бронетехніки і 3,5 тисячі військових, близько 300 морських піхотинців висадилися на території Норвегії, і будуть перебувати там весь 2017 рік. Про це повідомляє "Російський Діалог", передають Патріоти України.

Військові з США прибули до Норвегії в рамках спільних навчань. Вони будуть знаходитися на території держави весь 2017 рік, після чого буде ротація. До березня місяця, коли почнуться військові навчання, вони будуть адаптуватися до тутешніх умов.

Росія вже відверто трясеться від такого повороту - посольство в Осло вимагає від влади Норвегії пояснити, що відбувається і нагадує, що офіційні особи країни нібито не раз заявляли, що ніякої російської агресії, мовляв, для Норвегії не існує.

Нагадаємо, раніше США вивантажили в Німеччині військову техніку з метою захисту Східної Європи від російської агресії.

Що не посилить держбюджет та волонтери: Данія закупить для України зброю у українських виробників

неділя, 28 квітень 2024, 8:15

В умовах, коли європейське ВПК лише поновлює свою міць часів Холодної війни і європейці закуповують зброю для ЗСУ по всьому світові, спрямовані таким чином кошти можуть дати мільярдні поставки. Зазначається, що документ фіксує намір посилити пряму фіна...