Кремль вчасно не відправив до божевільні: Глава комітету Держдуми з оборони пропонує оголосити війну США у Сирії

Експерти вважають ці заяви як мінімум просто смішними.

Володимир Шаманов. Фото: ULnovosti.ru.

У Держдумі РФ запропонували оголосити США війну - поки тільки в Сирії. Але експерти вважають ці заяви принаймні смішними - російські військові в Сирії не протримаються більше 24 годин, передають Патріоти України.

Російські військові зможуть збивати не тільки керовані США дрони в разі повторення атаки на авіабазу в Сирії, заявив глава комітету Держдуми з оборони Володимир Шаманов. За його словами, удар може бути нанесений в тому числі по американських літаках, з яких, за даними російських військових, управляються безпілотні апарати.

"Заяви Міноборони РФ, яке звинуватило Вашингтон в атаці на базу Хмеймім за допомогою дронів, управління якими велося з американського літака Poseidon 8, - «це достовірно виявлена інформація», підкреслив Шаманов.
«Наступного разу це дає нам моральне право нанести удар по цьому засобу і збити його», - цитує депутата «Інтерфакс».

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...