"Кремлівський список" Мінфіну США: У Медведєва погано стримувана істерика

Глава уряду РФ назвав "нульовим" значення "кремлівського списку" для Росії, однак при цьому вказав, що в разі посилення санкцій влада країни "адекватно дасть на них відповідь".

Дмитро Медведєв. Фото:уніан

Виступаючи перед журналістами за підсумками зустрічі з прем'єр-міністром Бельгії Шарлем Мішелем, Дмитро Медведєв відреагував на включення в "кремлівський список" Міністерства фінансів США всіх членів російського уряду. Про це повідомляє агентство ТАСС, передають Патріоти України.

"Непотрапляння до нього - це привід звільнитися", - пожартував він.

Глава уряду назвав "нульовим" значення "кремлівського списку" для Росії, однак при цьому вказав, що в разі посилення санкцій влада країни "адекватно на них дасть відповідь".

Також Медведєв прокоментував значення "кремлівського списку" для майбутніх відносин Росії і США. Він підкреслив, що "інших людей для контактів зі Сполученими Штатами немає".

Раніше президент Росії Володимир Путін пожартував, що йому прикро, що в списку не виявилося його самого. "Всіх нас занесли в якийсь список", - сказав Путін.

Глава РФ також відзначив негативний вплив списку на відносини з США. На його думку, ті, хто займається внутрішньою політикою в США, в реальності атакують Дональда Трампа і «остаточно розвалюють російсько-американські відносини».

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...