Крим є невід'ємною частиною України. На територію України вторглися - Маккейн (відео)

Сенатор США наголосив, що відсутність реакції на російську агресію в Україні і порушення Росією домовленостей, буде заохочувати її для подальших порушень.

Джон Маккейн. Фото:ZN.ua

Анексією Криму та агресією на території України Росія порушила умови підписаного нею Будапештського меморандуму. Про це сказав американський сенатор Джон Маккейн в коментарі Голосу Америки, відео якого викладено у Twitter, інформують Патріоти України.

"Крим є невід'ємною частиною України. Це визнано в Будапештському меморандумі. Україна незалежна держава. На її територію вторглися", - підкреслив він.

Сенатор додав, що якщо залишити дії Кремля без реакції, агресивна політика Росії продовжуватиметься.

"Спостерігати, як це розростається в агресію і порушення Росією домовленостей, це буде тільки заохочувати її для подальших порушень", - зазначив Маккейн.

Як відомо, американські сенатори Маккейн і Грем під час візиту в Україну 30 грудня заявили, що домагатимуться від Конгресу прийняття більш жорстких санкцій щодо Росії і президента РФ Володимира Путіна.

"2017 рік буде роком більшої американської військової підтримки, більшої торгівлі, більшої економічної інтеграції і більшої відсічі Росії за агресію, причому, не тільки тут, але і у всьому світі, більше санкцій. Зараз настав час, щоб президент Росії Володимир Путін знав: з нас досить!" - сказав Грем у Грузії, куди він відправився після України.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...