Крим повернеться до складу України принаймні через 3-5 років, - Георгій Тука

Якщо світова спільнота не зменшить тиск на Росію, економічна криза в РФ досягне апогею.

Крим. Фото: Радіо Свобода

Повернення окупованого Криму до складу України в найближчі 3-5 років неможливо, вважає заступник міністра у справах окупованих територій Георгій Тука. Про це він сказав в ефірі "112 Україна", передають Патріоти України.

"Я вважаю неможливим повернення Криму в найближчі 3-5 років. Поясню, чому. Особисто моя точка зору полягає в тому, що Крим повернеться до складу України тоді, коли в Росії від економічної кризи почнуться в черговий раз центробіжні сили.

Зараз це може здаватися маячнею і фантастикою, але можна подивитися стрічки новин середини 90-х років, яким чином розвивалися події і в Калінінграді, і в Татарстані, потім вибухнула Чечня. Ми все це бачили на власні очі", - пояснив він. Тука додав, що подібні події в РФ можуть повторитися. "Якщо світова спільнота не зменшить тиск на Росію, ми все це будемо спостерігати в найближчі 5-10 років", - переконаний чиновник.

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...