Кримське загострення: Путін істерить Обамі і лякає великою кров'ю у Криму

Американський президент уникає розмов з Путіним, чим може допустити загрозу повномасштабної війни в Україні.

Володимир Путін і Барак Обама. Фото google.com

Російський політолог Станіслав Бєлковський розповів, що після українських "диверсій" в окупованому Криму президент РФ Володимир Путін став погрожувати американському лідеровi Бараку Обамi великою війною в Україні. Про це Бєлковський написав у своїй колонці для видання Сноб, передають Патріоти України.

Він зазначив, що 4-5 вересня цього року буде проходити саміт G20 в китайському місті Ханчжоу, де буде присутній "шкідливо-противний" Обама. За словами Бєлковського, американський президент уникає розмов з Путіним. Політолог закликав Обаму піти на діалог, так як загроза повномасштабної війни в Україні — вагома причина для цього.

Бєлковський нагадав про те, що в Кремлі вирішили відмовитися від "нормандського формату". На думку політолога, німецький канцлер Ангела Меркель і французький президент Франсуа Олланд "не виглядають досить солідно", тому що вони не змогли запобігти українськім "диверсіям".

Російський політолог вважає, що зараз тільки США варті розмови з Путіним "про запобігання великої крові".

Зона смерті: Як виглядає Часів Яр після російських ударів - відео з висоти

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:49

Місто Часів Яр, що протягом кількох місяців перебуває під постійними обстрілами з боку російських загарбників, нині нагадує руїни окупованих Бахмута та Авдіївки, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. . На кадрах, що демонструють...

Поки всі обговорюють наступ на Харків: Експерт назвав іншу ділянку, де РФ може планувати прорив

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:22

Поширюючи чутки про наступ на Харків, Росія, можливо, намагається приховати свої справжні мотиви. Почалася серйозна підготовка ЗС РФ до прориву в Старомайорському районі - Урожайне, що на Південному фронті, передають Патріоти України. Російський військ...