Кум, сват, брат: Брат Путіна володіє офшором в Пекіні. Рамзан Кадиров – теж, а от Дмитро Пєсков на офшор ще не наговорив

Журналістське розслідування «пекінських документів» приносить перші плоди: виплили родичі, друзі, потрібні люди і ланцюгові пси. Дмитро Пєсков поки не попався - не наговорив.

Двоюрідний брат президента РФ Ігор Путін. Фото: banki.ru

Розкриття журналістами чергових документів з "панамського архіву" підтвердило наявність нових офшорних рахунків у двоюрідного брата президента Володимира Путіна - Ігоря, а також його найближчого оточення з політиків і олігархів, повідомляють Патріоти УкраїниПатріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Так, в "панамському архіві" значаться офшорні рахунки, зареєстровані на братів Ротенбергів, президента Чечні Рамзана Кадирова і його родичів. Попався в цей раз і двоюрідний брат російського президента Ігор Путін. Брат російського президента Ігор Путін вказаний в оприлюднених документах - на його ім'я значиться зареєстрований офшорний рахунок в компанії, юридична адреса якої знаходиться в Пекіні.

Володимир Путін і Рамзан Кадиров. Фото: pl.com.uaУ новій публікації "панамагейта" журналісти вказали назву фірм і юридичні адреси, де були зареєстровані офшорні рахунки. Так, у Аркадія і Бориса Ротенбергів всі офшорні рахунки зареєстровані на Віргінських островах. Всього на все сімейство Ротенбергів доводиться сім фірм - по три у Аркадія і Бориса, ще в реєстраційних даних однієї з фірм ім'я сина Бориса Ротенберга Ігоря.

Вдалося уникнути викриття прес-секретарю Путіна Дмитру Пєскову і його дружині Тетяні Навці, хоча її ім'я вже фігурувало в першому "злитому" журналістами з "панамського архіву" списку власників офшорних рахунків.

Швейцарія скасувала концерт відомої пропутінської співачки

середа, 1 травень 2024, 21:13

У швейцарському Люцерні скасували концерт російської оперної співачки Анни Нетребко, запланований на 1 червня. Про це повідомляє Swissinfo в середу, 1 травня, передають Патріоти України. Представники концертної зали KKL, в якому мав відбутися концерт Н...

Не рахуючись зі втратами: Росія кидає на штурм Часового Яру людей без зброї, - спікер ОСУВ Хортиця

середа, 1 травень 2024, 20:29

Росія кидає на штурм Часового Яру Донецької області людей без зброї. Керівництво армії РФ дає їм настанову добути зброю в бою. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі Liga, передають Патріоти України. «В районі Часового Яру вже ф...