Квиток у Нарнію: Як виглядає Верховна Рада очима Дмитра Добкіна (фотожаби, відео)

"Дізнавшись про те, що тур в Нарнію коштує 135 тисяч євро, Добкін-молодший вирішив не чекати і відправився туди зразу з-за колони", - жартують в мережі.

Верховна Рада очима Добкіна-молодшого. Фото:УНІАН.

В мережі зібрали найцікавіші фотожаби на тему дивної поведінки народного депутата Дмитра Добкіна під час засідання ВР 1 листопада, пишуть Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Нагадаємо, навколо молодшого брата Михайла Добкіна - Дмитра, якого журналісти підловили на неадетватній поведінці, вибухнув скандал.

1 листопада під час засідання Ради він читав повідомлення про тур за 135 тисяч євро, після чого сховався за колоною і випив води, імовірно, запивши щось. Після цього він поводився нервово, імовірно, як у стані наркотичного сп'яніння.

Нардеп від "Самопомічі" Семен Семенченко закликав Дмитра Добкіна скласти мандат за неадекватну поведінку. Дмитро Добкін пройшов у Раду по 178 виборчому округу в Харківській області (місто Балаклія).

За весь час свого депутатства він не вніс до парламенту жодного законопроекту. Раніше у мережі було опубліковано відео з Добкіним.

Михайло Добкін раніше в кулуарах коментував дивну поведінку свого брата - Дмитра, звинувативши журналістів у вмінні будь-яку людину "виставити ідіотом".

Пізніше Михайло Добкін пояснив дивну поведінку брата тим, що у Верховній Раді "п'янке повітря".

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...