Кидають на підвал: Стало відомо про нову хвилю "полювань" на українських патріотів на Донбасі

Бойовики влаштовують репресії.

Ілюстрація: segodnya.ua

Українцям на тимчасово окупованих територіях небезпечно контактувати з будь-якими органами влади. Про це заявила в ефірі "5 каналу" радник міністра з питань тимчасово окупованих територій та ВПО України Олеся Цибулько, коментуючи теперішню ситуацію у невизнаних Л/ДНР, повідомляють Патріоти України.

"Люди на окупованих територіях не афішують проукраїнські погляди, уникають будь-яких контактів з органами влади, тому що це небезпечно. Навіть співвітчизники мимоволі можуть надати інформацію про них окупантам. Люди можуть показати свої політичні погляди тільки на блокпосту України", – розповіла Цибулько.

За її словами, полювання на проукраїнсько налаштованих громадян продовжується. Активних людей часто забирають "на підвал".

"Вони хочуть повернення України і для них дуже боляче чути коли говорять, що потрібно відмовитись від цих територій. Вони прислухаються до кожного меседжу українських ЗМІ про людей, які там залишились", – зауважила експерт.

Нагадаємо, раніше партизани на окупованому Донбасі привітали жителів із Днем Незалежності.

Утриманці Путіна у Німеччині спалили дачу глави концерну Rheinmetall за постачання зброї Україні

середа, 1 травень 2024, 18:14

Ліві екстремісти спалили дачу глави оборонного концерну Rheinmetall Арміна Паппергера за постачання зброї Україні. Як повідомило видання Bild, на півночі Німеччини в місті Хермансбург підпалили дерев'яний будиночок на ділянці, що належить Паппергеру, а...

Чи має пакет допомоги США засоби від КАБів: Військовий експерт вказав на важливий нюанс

середа, 1 травень 2024, 17:49

Військова допомога Україні від союзників, зокрема пакет допомоги від США, формується з урахуванням побажань Генерального штабу ЗСУ. Серед засобів, які українська армія отримає завдяки ухваленню рішення про виділення 61 мільярда доларів, можуть бути і з...