Кинули в морг ще живим: Бойовики закатували українця до смерті

Роман зник під Мар'їнкою і провів у полоні 32 дні.

Ілюстрація: ФББойовики на Донбасі продовжують катувати заручників-українців. Про це заявив радник голови СБУ Юрій Тандіт в інтерв'ю одному з телеканалів, передають Патріоти України.

Як приклад він навів трагічну історію бійця 28-ої бригади Романа Капація. Вчора його поховали на Полтавщині. Роман зник під Мар'їнкою і провів у полоні 32 дні. Від тортур він впав у кому. Непритомного з численними порізами та переломами бійця знайшли в морзі бойовиків, та врятувати його не вдалось.

Юрій Тандіт розповів що на сьогодні, за даними СБУ, в полоні у терористів 131 український громадянин, серед заручників є як військовослужбовці, так і цивільні. Деякі з них були вивезені на територію Росії.

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...

До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:31

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...