Ланцюжок веде до Єфремова: У ГПУ сьогодні допитали колишнього регіонала Ландіка

Свідчення екс-нардеп давав особисто Генпрокурору Луценку.

Володимир Ландік. Фото:vestidp.com

Колишній нардеп від Партії регіонів Володимир Ландік дав свідчення генеральному прокурору Юрію Луценку щодо питання причетності Олександра Єфремова до захоплення влади бойовиками на Луганщині. Про це 2 червня повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган у Facebook, інформують Патріоти України.

"Володимир Ландік прибув сьогодні до Генеральної прокуратури України, де дав свідчення генеральному прокурору Юрію Луценку в присутності слідчого ГСУ спецрозслідування", - написала вона.

Екс-регіонал розповів, хто давав гроші луганським сепаратистам: ланцюжок веде до Єфремова

Як зазначається, свідчення надані добровільно в рамках розслідування кримінального провадження стосовно колишніх чиновників, зокрема екс-лідера фракції регіоналів у парламенті попереднього скликання Олександра Єфремова.

"Також згідно із законодавством Ландік підписав зобов'язання щодо нерозголошення матеріалів слідства", - зазначає Сарган.

Випадків все більше: Британська розвідка проаналізувала, чому РФ скидає бомби на свою територію

неділя, 12 травень 2024, 6:52

Аварійні сходження боєприпасів з російських літаків на власній території означають системну проблему, яка становить велику загрозу для цивільного населення РФ. Про це повідомляє Міністерство оборони Британії. Розвідка згадує серію випадків сходження б...

В Україні успішно випробували наземні фронтові дрони з гучною назвою "Махно"

неділя, 12 травень 2024, 6:15

У 108-й бригаді ТрО пройшли успішні випробування наземних дронів Махно. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. . Зазначається, що найближчим часом наземні дрони пройдуть перевірку бойовою роботою. . Як відомо, на сьогодні є шість модифікаці...