"Лігво" Захарченка і гастротур: Журналісти показали життя в Донецьку через 3 роки окупації (відео)

У мережі оприлюднили унікальні кадри.

Українські журналісти таємно пробралися в Донецьк і показали, чим зараз живе місто після трирічної окупації, передають Патріоти України.

В окупованому Донецьку їздять машини без номерів. Таксисти кажуть, що всі вони "віджаті" бойовиками. У самого Захарченка броньовані авто і до зубів озброєні найманці-охоронці.

Журналісти також провели в окупованому місті "гастротур". У магазинах продаються українські продукти, проте їх ніхто не купує. У людей просто немає грошей. Ціни на російську продукцію менше, кажуть місцеві жителі.

У самого Захарченка хакери знайшли мільйони, які лежать в так званому центробанку, а на його дружину оформлена колишня мережа супермаркетів "АТБ", яку перейменували в "Республіканський".

Крім того, сім'я ватажка "ДНР" відкрила кілька магазинів "Семерочка". З початку комендантської години, яку "ДНР" так і не скасувала, в місті чутні звуки артилерії. Бойовики продовжують обстрілювати в порушення всіх домовленостей українські позиції з житлових кварталів Донецька.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...