Ліквідований в Іраку ватажок ІДІЛ виявився вихідцем з Росії

Терорист на прізвисько Абу Хаджір ар-Русі, імовірно, родом з Росії.

У Мосулі вбили терориста ІДІЛ Абу Хаджір ар-Русі. Фото: Haqqin.az.

Федеральна поліція Іраку ліквідувала в Мосулі одного з військових ватажків терористичного угрупування "Ісламська держава", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами глави іракського відомства генерал-лейтенанта Раєда Шакера, терорист на прізвисько Абу Хаджір ар-Русі, імовірно, є вихідцем з Росії.

Одного з керівників "Ісламської держави" знищили ракетним ударом, який був нанесений по штабу терористичного угрупування в районі Ас-Саура в західній частині міста.

Через російські гроші: У Молдові судитимуть главу Гагаузії

середа, 24 квітень 2024, 22:43

У Молдові до суду передали справу проти башкана Гагаузії Євгенії Гуцул та керівниці головного офісу неконституційної партії Шор в Кишиневі. Про це повідомляє NewsMaker у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. За даними Антикорупційної прокурату...

Пропагандисти Кремля заявили, що РФ і Україна "вперше провели очні переговори" стосовно дітей, омбудсмен відреагував

середа, 24 квітень 2024, 22:28

Дитяча омбудсменка країни-окупанта Росії Марія Львова-Бєлова заявила, що РФ і Україна нібито "вперше провели очні переговори стосовно дітей". Про це повідомило 24 квітня російське пропагандистське агентство "РИА-Новости", передають Патріоти України. "П...