"Люди гибнут за металл", а "мер" Горлівки Кім програв битву за металобрухт

Ватажок терористів призначив нового "главу міста".

Кіма відправили "на металобрухт". Фото: unian.net.

22 липня офіційно був представлений новий "виконуючий обов'язки голови адміністрації" Горлівки, колишній глава адміністрації Куйбишевського району Донецька Іван Приходько. Про це написав прихильник "ДНР" Роман Манекін, пишуть Патріоти України.

Він уточнив, що знав про призначення ще тиждень тому.

До речі, на сайтах "ДНР" та "адміністрації" Горлівки інформації про кадрові ротації немає.

Тим часом журналіст Микита Синицин пише, що в окупованому місті триває битва за металобрухт між "мером" і "депутатом".

"Ставленик глави "ДНР" Олександра Захарченко та голова опозиції Горлівки, схоже, продовжує свій шлях до офіційного конфлікту. Цього разу сторони посварилися ... через патріотичне виховання горлівської молоді ", - написав Синицин.

Скандал розгорівся після пінних вечірок і фестивалю фарб в нічному клубі "депутата ДНР" Юрія Крікуленко, де молоді також продавали енергетики і алкоголь.

Відзначимо, Кім лобіює ідею створення підприємства зі збору металобрухту, в той час як металобрухт - основний бізнес Юрія Крікуленка. Після декількох тижнів протистояння Кім все ж програв битву і був відсторонений від займаної посади.

Станіслав Кім був призначений "главою" Горлівки в лютому 2016 року. За час свого "правління" він неодноразово ставав "зіркою" інтернету після гучних заяв про СРСР.

"Той, хто каже, що війна має бути заморожена, ніколи не дивився на карту": Генерал Годжес вказав на головну проблему

субота, 4 травень 2024, 8:58

Україна не повинна погоджуватись на заморожування війни, оскільки для країни-агресора Росії це буде лише додатковим часом на підготовку наступного кроку. Москва вже неодноразово показувала, що не збирається дотримуватись жодних укладених угод. Таку дум...

Не треба їх переоцінювати? Ізраїльський військовий експерт пояснив, чого очікувати Україні від безпекових угод

субота, 4 травень 2024, 8:42

Безпекові угоди з країнами-партнерами, над якими наразі працює Україна, не варто переоцінювати. Вони здатні дати нашій державі воєнно-стратегічний і моральний запас міцності, однак це не комерційні контракти, за порушення яких введуть санкції для поруш...