Люди, які отаборилися на Майдані у готелі "Козацький", висунули ряд вимог владі (відео)

Однією з вимог активістів є оголошення загальної мобілізації в Україні.

Учасники об'єднання "Революційні праві сили" зайняли готель "Козацький". Фото:www.pravda.com.ua

Учасники об'єднання "Революційні праві сили", які зайняли напередодні актовий зал готелю "Козацький", після наради назвали свої вимоги. Вони наполягають на розгортанні наметового містечка, проведенні віче 21 лютого, а також оголошенні загальної мобілізації. Про це пише ZN,UA, повідомляють Патріоти України.

"Розгортання наметового містечка та організація акцій протесту. Оголошення загальної мобілізації в Україні. Оголошуємо віче на 17:00 в неділю, 21 лютого 2016 року", - йдеться в тексті рішення.

Перелік вимог РПС

Серед переліку вимог: Відокремити владу від бізнесу. Ввести військовий стан в Луганській і Донецьких областях. Створити механізм народного контролю за владою. Відставка глави РНБО, ввести державне управління в банках з російським капіталом.

Ініціатори руху наголошують, що це абсолютно мирна акція відповідно 5 статті Конституції. Вже відомо, що рух підтримав нардеп Сергій Мельничук і Юрій Кармазін - український політичний діяч, суддя, доктор філософських наук.

Також РПС заявляють, що не мають жодного відношення до провокацій, які відбулися сьогодні під російськими банками.

Напередодні повідомлялося, що близько 50 осіб у камуфляжі зайняли ряд приміщень готелю "Козацький" у центрі Києві на Майдані Незалежності. Як повідомив кореспондент видання, вони зайшли в актовий зал і нікого зі сторонніх туди не пропускали.

У розмові з журналістами вони представляються членам організації "Радикальні праві сили". Джерела видання повідомили, що в актовому залі готелю вони влаштували штаб і радяться на предмет своїх подальших дій і вимог.

Розгортається наметове містечко; на 17 годину 21 лютого скликано всеукраїнське Віче на Майдані в Києві. Спікером обраний Роман Липинський. Штаб РПС почав працювати в готелі Козацький, телефони для комунікацій +380990601914, +380681721794.

Важливий момент: В ISW проаналізували, що допоможе Україні відновити контроль над усією територією

субота, 27 квітень 2024, 12:23

Здатність України повернути всі захоплені росіянами території буде залежати від майбутніх рішень на Заході, в Кремлі та у Києві, а також здатності всіх сторін динамічно змінювати хід війни. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), передаю...

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...