Луценко представив нового військового прокурора сил АТО (фото)

Генеральний прокурор Юрій Луценко у Краматорську представив нового керівника Військової прокуратури сил антитерористичної операції Олега Ціцака, передають Патріоти України.

У заході взяли участь головний військовий прокурор Анатолій Матіос, голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, обласне керівництво поліції та Служби безпеки України, а також представники командування сил АТО.

Луценко охарактеризував новопризначеного прокурора Військової прокуратури сил АТО як дієвого і активного керівника та висловив переконання у його здатності правильно організувати роботу.

Генпрокурор закликав звернути увагу на прискорення реалізації закону "Про амністію у 2016 році" та завершити його виконання до кінця жовтня.

Він також доручив підполковнику юстиції Ціпаку проконтролювати соціальні виплати військовослужбовцям, "перевірити дотримання соціальних стандартів, гарантованих законом, для ветеранів, учасників бойових дій".

"Необхідно звертати увагу на ставлення до населення, ми маємо його відвойовувати не менше, ніж територію", – сказав Луценко.

Генпрокурор зазначив, що нещодавно з ініціативи головного військового прокурора запроваджено більш чітку систему фіксування обстрілів, руйнувань, поранення цивільних.

Олег Ціпак

Олег Ціпак

Ціцак пообіцяв докладати максимум зусиль і додав, що одним із основних напрямків роботи буде припинення розкрадання бюджетних коштів на війні.

Олег Ціцак народився в Мукачевому Закарпатської області 7 червня 1975 року. Він працював у податковій інспекції, в органах судової влади.

Із червні 2015 року він обіймав посаду військового прокурора Ужгородського гарнізону Західного регіону, хоча в липні-серпні того ж року тимчасово виконував обов’язки прокурора військової прокуратури Донецького гарнізону Південного регіону України

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...