Львівська влада прокоментувала "виселення" російського культурного центру (відео)

Львівська обласна рада, а пізніше і Львівський апеляційний господарський суд, прийняли рішення про виселення російського культурного товариства з будівлі по вул.Короленка, 1а.

Російський культурний центр займав приміщення по вул. Короленка. Фото: DW.

Влада Львова детально розповіла про ситуацію з виселенням російського культурного центру з приміщення Львівської обласної ради. Відео брифінгу заступника голови Львівської обласної ради Володимира Гірняка було опубліковано на його особистій сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, при облраді була створена тимчасова комісія, яка довела незаконність перебування російського культурного центру у приміщенні на вулиці Короленка, 1а.

Виконавча служба на даний момент вже замінила замки в приміщенні. Сама будівля була взята під охорону ДСО.

Гірняк також наголосив, що представники культурного центру відмовлялися виконувати рішення облради.

Будівля на вулиці Короленка, 1а знаходиться в незадовільному стані, і для її відновлення необхідно вкласти значні кошти. Львівська влада сподіваються, що ремонтом будівлі буде займатися наступний орендар даного приміщення.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...