"Лише двоє загиблих" - Москва знов збрехала: Розбиті ісламістами бойові літаки Путіна (фотофакти)

Заявою про знищення в Сирії ІДІЛ, ледь не власноручно, Путін вчергове зганьбився, показавши власну некомпетентність. Докази надмірної самовпевненості диктатора, його вояччини та пропаганди довелося чекати не довго

В інтернеті оприлюднили фотографії розбитих російських літаків в Сирії, які були пошкоджені 31 грудня в результаті мінометного обстрілу російської військової бази Хмеймім, зазначають Патріоти України.

Відповідні знімки розміщені на сторінці Philipp Kireev в Twitter. "Літаки не постраждали, говорили вони. "Комерсант" вкинув фейк, говорили вони", - сказано в підписі до фото.

Варто відзначити, що знімки активно коментують в мережі. "Цілком можливо, що це їх звичайний стан", "Ізолентою перемотати і можна далі сирійських дітей бомбардувати", "Раша все", - пишуть в інтернеті.

Як повідомлялося, раніше Міноборони РФ підтвердило факт обстрілу бойовиками авіабази Хмеймім в Сирії 31 грудня і відзначило, що в результаті загинули двоє військовослужбовців.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...