"Мы не заинтересованы, чтобы они потом устраивали что-то подобное у нас​": Медведєв не захотів повернення російських бойовиків в РФ

За словами "правої руки Путіна", в боях у Сирії на боці "Ісламської держави" та інших радикальних угруповань беруть участь тисячі вихідців з РФ.

Дмитро Медведєв. Фото:Радіо Свобода

Прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв заявив, що одна із цілей Кремля щодо Сирії – не допустити повернення на батьківщину російських бойовиків. Про це пише ТАСС, інформують Патріоти України.

“Эти люди (боевики российского происхождения, уехавшие воевать в Сирию - ред) возвращаются из таких "командировок" абсолютно зомбированными, они возвращаются уже патентованными убийцами, террористами. И мы совсем не заинтересованы в том, чтобы после того, как они повоюют в Сирии, они потом устраивали что-то подобное у нас", – заявив Медведєв.

Також російський прем’єр додав, що буде найкраще, якщо вони не повернуться на батьківщину. “Поэтому наша задача заключается в том, чтобы они там остались”, – сказав він.

За словами Медведєва, в боях на боці ІДІЛ та інших радикальних угруповань беруть участь тисячі вихідців з РФ та інших країн пострадянського простору.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...