Мабуть, сон страшний приснився: Ігор Гринів знову хоче поправок до е-декларування

Голова фракції БПП, який вчора відкликав свій законопроект про внесення змін до антикорупційного законодавства, сьогодні оголосив, що буде вносити його повторно.

Гринів хоче повторно внести поправки до е-декларування. Фото: bbc.com.

Голова фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Гринів має намір повторно внести у Верховну Раду поправки до законодавства про електронне декларування доходів чиновників. Про це він сказав, виступаючи на засіданні парламенту у вівторок, повідоляють Патріоти України.

Він нагадав, що після розмови з президентом Петром Порошенком погодився відкликати свою поправку, яка викликала обурення у суспільстві.

Водночас Гринів наголосив, що залишається прихильником того, що інформація електронного декларування має бути для службового користування:

"Я залишаюся далі прихильником. Я внесу ці поправки тоді, коли дискусія в суспільстві буде готова зі всіма аргументами", – сказав він.

На думку глави фракції БПП, питання боротьби з корупцією "забалакується". Він пропонує переходити до "реальних кроків", а саме віддати перевірку даних у деклараціях компетентним антикорупційним органам.

Як відомо, фракція БПП пропонувала внести зміни до закону про запобігання корупції і закрити відомості з декларацій для загального користування.

3 жовтня, активісти провели під стінами Ради пікет з вимогою не саботувати боротьбу з корупцією в державі.

Українців наймають на роботу в "Армію відновлення": Гетманцев розповів, як працює програма

четвер, 9 травень 2024, 16:22

Програма "Армія відновлення" залучила понад 120 тисяч осіб для виконання суспільно важливих робіт на оплачуваній основі. Усього подібні роботи організовано у 19 регіонах держави з найбільшим обсягом у Харківській, Донецькій та Київській областях. Про ц...

Британська розвідка оцінила, чи вдалося РФ досягти успіхів біля Часового Яру

четвер, 9 травень 2024, 15:43

озвідка Великої Британії повідомила, що, попри значну кількість атак, Росія у квітні не досягла великих успіхів на сході й зазнала значних втрат. Деталі: За словами відомства, кількість атак на околиці Часового Яру з березня по квітень 2024 року зросла...