​Майдан-3: Садовий відмежувався від дій Семенченка та Соболєва

Голова "Самопомочі" зайняв двояку позицію. При цьому наголосив, що обидва нардепи не узгоджували силову акцію з партією

Андрій Садовий. Кажуть ця людина вміє проходити повз каплі дощу

При цьому Андрій Садовий зазначив, що блокада товарів з окупованого Донбасу є обгрунтованою, передають Патріоти України

Голова партії «Самопоміч» Андрій Садовий заявив, що в цілому підтримує дії ініціаторів економічної блокади Донбасу, депутатів Семена Семенченка та Єгора Соболєва, які сьогодні, 19 лютого, стали учасниками сутичок у центрі Києва.

Вони намагалися пройти через кордон поліції та потрапити під Адміністрацію президента, де учасники блокади Донбасу хотіли встановити намети.

У коментарі Громадському Садовий зазначив, що депутати його політичної сили не узгоджували акцію з партією, однак вони діють «в інтересах українського народу».

«Я би дуже хотів, щоби органи правопорядку і національна гвардія, яка я так бачу з фотографій присутня біля АП у дуже великій кількості — не вчиняла протиправні дії… Народні депутати мають право заходити у ту чи іншу будівлю, в той чи інший простір, тому що вони обрані людьми аби представляти їхні інтереси», — сказав він.

Садовий зазначив, що блокада товарів з окупованого Донбасу є обгрунтованою. «Ми можемо втратити головне — нашу державу, якщо ми підемо на таку активну співпрацю з окупантами», — сказав він.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...