Махінації з авто-двійником: Москаль розповів про аферу сімейства Балог з Range Rover

Голова Закарпатської області повідомив, що поліція у Києві напередодні затримала елітний автомобіль, виявивши його двійника за номерним знаком. Автівкою користуються брати Балоги.

Віктор Балога. Фото:PMG.ua

У Києві біля готелю "Національний" 23 травня поліція затримала елітний автомобіль Range Rover в зв'язку з тим, що у нього був виявлений двійник за номерним знаком (АТ 2255 ВН), яким користуються брати позафракційного народного депутата України Івана Балоги, Віктор і Павло. Про це повідомляється на сайті глави Закарпатської облдержадміністрації Геннадія Москаля, передають Патріоти України.

Як зазначив Москаль, перша реєстрація транспортного засобу була здійснена 6 листопада 2013 року на компанію "Закарпатська продовольча група", що належить родині Балог. Тоді авто отримало номерний знак АТ 2222 ВЕ, однак 14 березня 2014 року він був змінений на АТ 2255 ВН.

Через два роки, 16 березня 2016 року машина була перепродана ще одній фірмі з бізнес-орбіти вищевказаного сімейства - "Закарпатській продовольчій компанії", власником якої значиться дружина Павла Балоги, Віталія.

Москаль не виключає, що факт існування автомобілів-двійників може свідчити про незаконне ввезення однієї з них в Україну та ігноруванні її розмитнення або ж про її викрадення з подальшою несанкціонованою зміною номерів кузова.

Голова Закарпатської ОДА нагадав, що в 2000-х роках правоохоронні органи підозрювали молодшого брата Віктора Балоги Павла у злочинних махінаціях із автомобілями. У середині 2000-х він був звинуваченим у кримінальній справі, яку СБУ порушила за контрабанду автомобілів, однак одразу після того, як Віктор Балога очолив президентський секретаріат Ющенка, кримінальну справу "зам'яли".

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...