Маленький погром в іспанському офісі "друзів Росії": друзі України зірвали прапори РФ і Криму

Діяльність організації, яка вважає, що "Росія завжди була і залишається частиною Європи", сподобалася в місті далеко не всім мешканцям.

У цьому будинку живе засновник організації "Європейська платформа друзів Росії". Фото:http://ria.ru/

В іспанському Бургосі невідомі зірвали прапори Росії і Криму з будинку на центральній площі. Про це повідомляють РИА Новости з посиланням на господаря будинку, співзасновника організації "Європейська платформа друзів Росії" Еугеніо Дорао, зазначають Патріоти України.

Прапори на одному з фасадів будинків напроти мерії вивісили рік тому. "Дорао, господар цього будинку, вирішив таким незвичайним способом привернути увагу до діяльності своєї організації, мета якої "донести до людей, що Росія завжди була і залишається частиною Європи, і що Європа набагато більша, ніж члени ЄС і НАТО", - повідомляє видання.

Періодично платформа "друзі Росії" організовує різні конференції в місті, на яких обговорюються стосунки Росії та Європи, події в Україні, російська історія.

Діяльність організації сподобалася в місті далеко не всім. "На нас чинився тиск з різних сторін - прямий і непрямий — вже давно. Ми отримували різного роду погрози. Сьогодні вночі в будинок проникли невідомі і зняли всі прапори. Ведеться розслідування", - повідомив Дорао.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...