Мало Дональду Фредовичу, мабуть, дісталось: Путін запросив Трампа до Москви, той погодився

Адже вашингтонський візит Путіна був скасований Білим домом саме через величезні політичні ризики для президента США та рейтингу Республіканської партії на виборах до Конгресу.

Трамп і Путін. Фото: Рейтерс.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що готовий зустрітися з Дональдом Трампом як у Вашингтоні, так і в Москві, куди вже російська сторона запросила американського лідера. Про це Путін заявив на прес-конференції в Йоганнесбурзі за підсумками саміту БРІКС, передають Патріоти України.

«Ми готові запросити президента Трампа в Москву, він має, до речі кажучи, таке запрошення, я йому про це говорив, - підкреслив Путін. - Я готовий і до Вашингтона приїхати, якщо там будуть створені відповідні умови для роботи».
Путін зазначив, що і у нього самого, і у Трампа є бажання зустрітися знову. «Важливо, щоб були умови відповідні, що вони створювалися, ці умови, в тому числі і в наших країнах», - додав президент РФ. Путін також повідомив, що у нього будуть контакти з лідером США на майданчиках міжнародних заходів, зокрема, на саміті G20.
Дональд Трамп погодився відвідати Москву, повідомляє Reuters з посиланням на заяву Білого дому. «Президент Трамп з нетерпінням чекає візиту президента Путіна до Вашингтона на початку наступного року. Він також готовий відвідати Москву, як тільки отримає запрошення», - йдеться в заяві прес-секретаря Білого дому Сари Сандерс.

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...

Ворог не пройде: Прикордонники зупинили штурм окупантів у Харківській області (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:57

Українські прикордонники зупинили штурм російських військ в Харківській області, передають Патріоти України. "Влучними пострілами з 100-мм гармати прикордонники бригади "Сталевий кордон" зупинили штурм окупантів у Харківській області", - йдеться у пові...