Марина Порошенко зустрілася з хворим на ДЦП, якого вигнали з ресторану (фото)

Зустріч відбулася у гастроном-кафе "Kartata Potata".

На зустрічі. Фото: ФБ23 лютого‬ дружина президента України Марина Порошенко зустрілася з хворим на ДЦП Романом Кисляком, якого вигнали з львівського ресторану, повідомляють Патріоти України з посиланням на Фонд Порошенка у Facebook.

Зустріч відбулася у гастроном-кафе "Kartata Potata" ресторатора, кулінарного експерта й активістки Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Даші Малахової.

Раніше Марина Порошенко публічно запросила Романа на зустріч "за філіжанкою кави". "Неважливо, хто ця людина з особливими потребами – сліпий, глухий, чи із синдромом Дауна. В першу чергу – це людина, її створив сам Бог, і вона має право на життя. Запрошуйте своїх особливих друзів. Можна не лише на каву, є театри, кінотеатри або просто прогулянки на природі. Не бійтеся нас, ми теж люди!" – наголосив Роман.

Під час зустрічі вони обговорили проблеми людей з особливими потребами і важливість змін у ставленні українців до цих осіб. Знаючи, що Роман працює у Львові таксистом, на згадку про зустріч пані Марина подарувала йому відеореєстратор.

Нагадаємо, що у Львові вибухнув скандал, який сколихнув усю країну, викликавши обурення у громадськості. Відомого переселенця з Донбасу Романа Кисляка з ДЦП вигнали з львівського ресторану "Vapiano Lviv" за те, що він видався підозрілим. Дружина президента України Марина Порошенко, обурена випадком у Львові, запросила Романа Кисляка на каву.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...