Метання загнаного диктатора: "Бацька" назвав росіян варварами й звинуватив Москву у невиконанні зобов’язань

Лукашенко зазначив, що Росія дорікає західним країнам у створенні “неконкурентної переваги”, а сама чинить так само з Білоруссю.

Олександр Лукашенко. Фото:УНІАН

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Росія не виконує зобов’язання в рамках Євразійського економічного союзу і створює недобросовісну конкуренцію. Про це повідомляють Патріоти України.

"У нас зараз важкий період — росіяни ведуть себе по-варварськи по відношенню до нас, публічно про це кажу. Вони від нас вимагають чогось, наче ми васали у них, а в рамках ЄАЕС, куди вони нас запросили, виконувати свої зобов’язання не хочуть. Ось вони і створюють неконкурентну ситуацію," — заявив Лукашенко.

Він зазначив, що Росія дорікає західним країнам у створенні “неконкурентної переваги”, а сама чинить так само з Білоруссю.

"Це тема нашої майбутньої розмови з президентом Росії. Але ми повинні працювати в тих умовах, в яких сьогодні існуємо," — додав він.

Джерело: БелТА

"Завдання полягає в пропорційному розподілі сил": Навіть зі зброєю від США потрібен час на стабілізацію фронту, - Коваленко

середа, 24 квітень 2024, 15:39

Відновлення поставок американської зброї дасть змогу ЗСУ стабілізувати лінію фронту і накопичити ресурси для нової спроби великого контрнаступу. Таку думку "Фокусу" висловив воєнний експерт, координатор групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...