М'яка капітуляція Путіна: У війні офшорних компроматів про війну забудуть. І навіть передачу Україні Криму можна подати як сильний хід, - Хрістензен

Витік інформації про панамські офшори може бути частиною узгодженої стратегії Вашингтона і Москви по м'якій капітуляції Путіна.

Витік  панамських документів може бути частиною стратегії Вашингтона і Москви по капітуляції Путіна. Фото: 15minut.org.

"Дивився новинний блок по "Росії 24". Є 20-хвилинний сюжет, присвячений Панамі і офшорам. Немає жодної війни. Причому, не тільки війни, а й навчань, успішних пусків балістичних ракет, новітнього російського озброєння та іншого-іншого. Взагалі немає теми мілітарі на екрані". Про це пише на своїй сторінці в Фейсбуці Юрій Хрістензен, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Есть только два объяснения столь странному поведению пропаганды. Либо в Кремле знают об офшорах что-то такое, что нам пока неизвестно. И готовят телепусиков к том, что эта информация станет достоянием гласности. Либо специально раздувают офшорный скандал для выведения общества из состояния милитаристского угара.

В последнем случае, слив информации о панамских офшорах может быть частью согласованной стратегии Вашингтона и Москвы по мягкой капитуляции Путина. Горячая война подменяется в информационной повестке дня на войну компромата. Враги те же, они все также мешают России встать с колен, но в этой войне не падают бомбы, не рвутся снаряды и не гибнут люди.

Если вспомнить войну патриотизмов, которая развернулась на экранах телевизоров в 2014 году, тема милитари тогда была во всем. Можно было услышать мнение телепусиков о том что "надо бы вдарить по Западу ядерной бомбой". Не могло быть и речи оставить "фашистам" Донбасс или, упаси Господи, вернуть "наш Крым".

В войне компроматов и конспирологий про войну в Сирии и Украине забудут на следующий день.

Вряд ли кому-то придет в голову посыпать противника ядерным пеплом. И даже передачу Украине Крыма можно подать как сильный конспирологический ход. Идеальный фон для мягкого выхода Кремля из развязанных им конфликтов".

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...