"Мій друг Володимир": Ердоган розповів, чого очікує від візиту в Кремль

​Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган розраховує, що переговори з російським лідером Володимиром Путіним у Санкт-Петербурзі відкриють нову сторінку у відносинах двох країн.

Ердоган&Путін: "Нашим країнам належить багато зробити разом". Фото: ВВС.

"Це буде історичний візит, новий початок. На переговорах з моїм другом Володимиром, я вірю, буде відкрито нову сторінку у двосторонніх відносинах. Нашим країнам належить багато зробити разом", - сказав Ердоган в інтерв'ю ТАСС напередодні свого візиту до Росії, преедають Патріоти України.

Участь Росії дуже важлива для сирійського врегулювання, підкреслив Ердоган.

"Без участі Росії неможливо знайти вирішення сирійської проблеми. Тільки у співпраці з Росією ми зможемо врегулювати кризу в Сирії", - сказав він.

Як відомо, відносини між Туреччиною і Росією були напруженими після того, як російський винищувач СУ-24 був збитий турецькими ВПС на сирійсько-турецькому кордоні 24 листопада 2015 року.


Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...