Міняє позицію: Росія пропонує Україні піти на "мирову" з приводу боргу Януковича

Міністр фінансів РФ запевнив, що росіяни "не закриті до обговорення".

Міністр фінансів РФ Антон Силуанов. Фото:profile.ru

Глава Міністерства фінансів Російської Федерації Антон Силуанов повідомив про те, що Москва готова до обговорення реструктуризації облігацій на 3 млрд доларів, які позичав утікач, екс-президент Янукович. Про це пише ZN.UA, інформують Патріоти України.

"Якщо говорити про реструктуризацію, то можемо говорити тільки про умови кращі, ніж у комерційних кредиторів. На жаль, наші колеги не представили нам адекватні пропозиції", - зазначив він.

За словами міністра, Кремль готовий до обговорення питань щодо так званого "боргу Януковича".

"Тим не менш, незважаючи на подачу позову до Високого суду Лондона, ми готові до розгляду пропозицій української сторони про їхнє бачення погашення і обслуговування боргів. Ми не закриті до обговорення", - додав Силуанов.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...