Міністру економіки Чилі подарували секс-ляльку: Чилійці обурені реакцією чиновника (фото)

Радість міністра від подарунка "для стимулювання економіки" була затьмарена гнівом президента країни Мішель Бачелет і співвітчизників, так що йому довелося швиденько виправдатися.

Міністр економіки Чилі влип у скандал через секс-ляльку. Фото: TJournal.

Міністру економіки Чилі Луїсу Феліпе Сеспедесу довелося виправдовуватися за надувну секс-ляльку, яку він отримав в подарунок від асоціації виробників і експортерів країни. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначається, що в ході традиційної різдвяної вечері, організованої асоціацією у вівторок, її глава Роберто Фантуччі презентував міністрові ляльку з написом: "Щоб стимулювати економіку".

На фотографіях міністр зображений з подарунком в руках і з широкою посмішкою на обличчі. Видима радість чиновника обурила президента країни Мішель Бачелет.

"До того, що сталося на вечері Asexma, не можна ставитися терпимо, – написала вона в своєму" Твіттері". – Боротьба за повагу до жінок була в центрі зусиль двох моїх урядів".

До обурення Бачелет приєдналися багато чилійців. Зокрема, представники Руху за сексуальні та репродуктивні права назвали подарунок бізнесменів міністру сексистським і жіноненависницьким.

У підсумку міністр Сеспедес публічно вибачився за реакцію на подарунок. "Мене застали зненацька, і моя реакція була неприйнятною", – заявив він.

Можливий мокрий сніг: Діденко попередила про погіршення погоди в Україні і розповіла, де буде найхолодніше

четвер, 18 квітень 2024, 16:30

Дощовий циклон та атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України у п'ятницю, 19 квітня. Втім у західних та північних областях все ще можливі опади. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За прогнозами Діденк...

Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...