Мінське приниження: Український дипломат кинув Клімкіну в обличчя свій паспорт

Представники України в Мінській контактній групі літають до столиці Білорусі за свої кошти - держава не компенсує їм ані дорогу, ані проживання там.

Роман Безсмертний. Фото: Гордон.

У Мінську український дипломат кинув в обличчя міністрові закордонних справ Павлу Клімкіну свій паспорт. Таку заяву в ефірі одного з українських телеканалів зробив журналіст Дмитро Гордон. За його словами, це йому особисто розповів політик Роман Безсмертний, передають Патріоти України.

Зокрема, Безсмертний запевняє, що представники України в Мінській контактній групі літають до столиці Білорусі за свої кошти - держава не компенсує їм ані дорогу, ані проживання там. "Якщо мені каже Роман Безсмертний в інтерв'ю, що всі поїздки до Мінська в рамках мінського формату президента Кучми, прем'єр-міністра Марчука і самого Романа Безсмертного були і тривають за власний рахунок", - говорить Гордон. Журналіст також задався питанням, "це у нас така держава, вона так веде мирні переговори, що не в змозі переговірників спорядити?".

Гордон також додав, що Безсмертний розповів йому про приниження, яким піддаються наші дипломати: "Один кинув в обличчя міністрові закордонних справ Клімкіну свій дипломатичний паспорт від приниження".

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...