Мінські переговори з позиції сили та хамства: Росіяни намагаються прибрати Геращенко та Безсмертного

Чим головорізам з терористичних республік не догодили інтелігентна та досить стримана жінка, а також український політик та дипломат, сказати важко.
Бойовики хочуть прибрати Ірину Геращенко та Романа Безсмертного

Мабуть обидва добре та послідовно у Мінську роблять свою справу, припускають Патріоти України

Бойовики хочуть, аби Ірину Геращенко та Романа Безсмертного, які беруть участь у підгрупах тристоронньої контактної групи, замінили кимось іншим, зазначають Патріоти України з посиланням на джерела "Української правди". Цю інформацію підтвердив і пан Безсмерний.

Розповідаючи про перебіг переговорів у Мінську у середу, він нагадав, що сторони домовилися про обмін полоненими і вже обмінялися відповідними списками.

Також Безсмертний повідомив, що під час засідання обговорювали питання відновлення автомобільного мосту у Станиці Луганській.

"Що стосується роботи політичної підгрупи, то по суті питання жодного просування немає. Тільки з організаційних питань досягнуто рішення щодо участі представника БДІП ОБСЄ", - сказав дипломат, додавши, що політична група продовжує обговорювати питання виборів на окупованих територіях.

"Представник Росії у тристоронній підгрупі заявив, що необхідно дотримуватися територіальної цілісності України, назвавши війну на Донбасі громадянським конфліктом, чим дав зрозуміти представниками ОРДО і ОРЛО, що вони самі мають вирішувати свої проблеми", - заявив Безсмертний.

Як відомо, Роман Безсмертний бере участь у політичній підгрупі тристоронної контактної групі щодо врегулювання ситуації на Донбасі, Ірина Геращенко — у гуманітарній.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: