Мінстець повстав проти АП? "Я буду захищати Шустера як журналіста": Стець зреагував на скандал Шустергейт

"За будь-яких обставин я буду стояти на боці журналістів, не залежно від їх прізвищ" - запевнив міністр.

Юрій Стець. Фото:rian.com.ua

Міністерство інформаційної політики сформує офіційну позицію щодо заборони телеведучому Савіку Шустеру працювати в Україні після роз'яснень цього інциденту з боку Міністерства соціальної політики. Про це заявив голова відомства Юрій Стець, повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

"У цьому випадку мені цікаво було почути позицію Міністерства соціальної політики і його глави. Тільки після цього ми сформуємо офіційну позицію нашого Міністерства стосовно інциденту. Але за будь-яких обставин я буду стояти на боці журналістів, не залежно від їх прізвищ", - сказав він.


Нагадаємо, сьогодні телеведучому Савіку Шустеру скасували право працювати в Україні. Савік Шустер відвідав Державну службу зайнятості, щоб отримати пояснення щодо анулювання дозволу його роботи в Україні.

Після цього телеведучий заявив, що телепрограма "Шустер live" і далі виходитиме в ефір попри заборону працювати йому в Україні.

Найманці з Непалу вже масово тікають з армії РФ - ГУР Міноборони

середа, 1 травень 2024, 13:17

Найманці з Непалу тікають із російської окупаційної армії. Серед причин масового дезертирства – величезні втрати у "м'ясних штурмах" і жорстоке ставлення командирів. Про це повідомила пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України, передаю...

Сама запропонувала допомогу: Харків'янка готувала інформацію для програм Скабєєвої та Соловйова

середа, 1 травень 2024, 12:43

Співробітники Служби безпеки України затримали у Харкові жінку, яка допомагала російським ЗМІ виправдовувати збройну агресію Росії проти України. За даними слідства, жінка через соцмережу "ВКонтакте" звернулася до російського воєнного кореспондента та ...