Місцеві мешканці в люті і готують розправу: П'яний терорист "ДНР" на КамАЗі налетів на жінку, - ЗМІ

Люди готові вигнатити бойовиків із селища.

Ілюстрація: ЖЖ

Напередодні вихідних в селищі Безіменне, що знаходиться на окупованій території, сталася страшна аварія. Винуватцем ДТП став бойовик незаконних формувань. У реанімації опинилася місцева жителька. Про це 0629 стало відомо з власних джерел. Крім того, про цей випадок є інформація в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Як стало відомо, після важкого робочого дня мешканка Безіменного, 24-річна Сніжана Черінко, мирно прогулювалася зі своєю маленькою дочкою. Вона працювала в одному з місцевих магазинів. В цей час назустріч в стані алкогольного сп'яніння в "віджатий" будинок повертався 30-річний бойовик. Він знаходився за кермом КамАЗа кольору хакі.

Бойовик виїхав на зустрічну смугу та скоїв наїзд на жінку. В результаті постраждала пролетіла 5 метрів і впала на клумбу. На даний момент вже чотири дні вона знаходиться в реанімаційному відділенні Новоазовської міської лікарні, з численними гематомами і переломами.

Жителі, як можуть, рятують жінку, збирають кошти на лікування. Сніжана, як стало відомо, є не тільки матір'ю-одиначкою, а й сиротою. Вирішується питання про її транспортуванні до Донецька. Водій КамАЗа не постраждав, у вантажного автомобіля розбите лобове та бокові скла.

Цинізму даній ситуації додає позиція керівництва полку, в якому служив даний бойовик. Заступник командира полку з позивним "Саша Граніт" намагався відкупитися від постраждалої, пропонуючи дати на лікування 3000 рублів РФ. Як заявляв бойовик: "На ліки і не варнякать".

Жителі від такої ситуації просто в шоці. Як стало відомо, вони знаходяться на межі того, щоб вигнати бойовиків з селища, як то кажуть, в поле. Також слід зазначити, що за минулу неділю в Новоазовському районі це вже третє ДТП за участю п'яних бойовиків. Так, 19 квітня у вечірній час бойовики збили місцеву жительку у населеному пункті Качкаров і 22 квітня - чоловіка в населеному пункті Седово.

На концерті Кобзона триває тисячний аншлаг:: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 1 травня

середа, 1 травень 2024, 7:58

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 01.05.24 орієнтовно склали:

Нічні вибухи пролунали у Ростові та Вороніжі. Дрони повторно вразили один з найбільших у росії на рязанський НПЗ

середа, 1 травень 2024, 7:48

У ніч проти 1 травня у Ростові-на-Дону, Рязані та у Воронежі (Російська Федерація) пролунали вибухи. Про це бідкаються російські Telegram-канали. . Близько 02:20 за місцевим часом пролунав вибух у Воронежі. Губернатор області Олександр Гусєв повідом...