Міжнародний ізгой: Путіна не хочуть бачити на щорічній Мюнхенській конференції

У прес-службі російського президента вирішили виправдатися за лідера країни і заявили, що участь в даному заході просто не входить в плани Путіна.

Путін. Фото:Цензору.НЕТЦього року російський президент Володимир Путін не буде учасником Мюнхенської конференції. Останній раз на конференції з безпеки, яка щорічно проходить в Мюнхені, Путін був у 2007 році. Після цього замість нього Росію представляли або прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, або глава російського МЗС Сергій Лавров, або інші високопоставлені чиновники. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

В цьому році Путін також не поїде на конференцію, яка запланована на лютий. У прес-службі російського президента вирішили виправдатися за лідера країни і заявили, що участь в даному заході просто не входить в плани Путіна.

Слід зазначити, що на Мюнхенську конференцію збираються глави держав, міжнародних організацій, представники урядів та провідні експерти в області політики і безпеки.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...