Москва "не розуміє і розуміти не хоче" Мінськ: Лукашенко вибухнув жорсткою заявою на адресу Росії (відео)

Сателіт Росії пручається стисканню економічних лещат "старшого брата", від котрого повністю залежить. Однак власні економічні та політичні проблеми підштовхують Кремль до остаточного вирішення "білоруського питання". У Бацька все менше місця для маневру.

Олександр Лукашенко. Фото: Белновости.

Білорусь "стоїть на колінах" і страждає від постійних недружніх кроків з боку Росії, передають Патріоти України.

"Треба визначатися. Якщо вони вирішили нас нахиляти постійно незрозуміло за що, тоді будемо шукати своє щастя в іншому місці, тому шукайте інші ринки. На одному ринку весь час сидіти не можна", - заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко, пише Dni.ru .

Москва "не розуміє і розуміти не хоче" Мінськ, каже білоруський лідер. Лукашенко підкреслив, що має намір дотримуватися інтересів Білорусі. Зараз же країна "робить добру справу і стоїть на колінах", сказав глава держави.

Раніше глава Мінсільгоспу Росії Олександр Ткачов заявив, що прийме "рішучі заходи" проти фальсифікованої молочної продукції, яка надходить в РФ з території Білорусії. У Россільгоспнагляді висунули проти Мінська звинувачення в пособництві корупційним схемам.

30 березня Россільгоспнагляд заборонив постачання пекінської капусти з Білорусі. Також президент Росії Володимир Путін звинуватив Білорусь у реекспорті з країн ЄС продукції, забороненої до ввезення в Росію.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...