Моторолі все одно не допомогло: В мережі показали переляканого ватажка "ЛНР" (фотофакт)

Ігор Плотницький скрізь з'являється в оточенні озброєних до зубів охоронців.

Плотницького стереже озброєна охорона. Фото: Фейсбук.

Ватажок терористичної "ЛНР" Ігор Плотницький ходить в центрі "столиці" невизнаної "республіки" - окупованому Луганську - з озброєною охороною. Відповідне фото опубліковано на сепаратистському ресурсі ЛИЦ, передають Патріоти України.

На знімку видно, як терорист походжає по ярмарку на території храму по вулиці Радянській, при цьому його охоронець тримає руку на пістолеті.

"А вот еще показательные сценки из нашей повседневной жизни. Любовь и всеобщая благодарность к нашему главе настолько велика, что приходиться защищаться от нее, потому что от врагов Игорь Венедиктович не защищается - он их не боится! А вот любовь может так навалиться. Рождественские богослужения, церковный двор, святое место - и тут они, всадники аппокалипсиса с оружием. Благо что пятидесятники, там без греха это. Но вот наш митрополит накликает на себя гнев Божий... Кстати, Мотороле это не помогло, как и Пашке с Лехой", - зазначив в Facebook блогер Савелій Вассерман.


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...