Може спати спокійно: Нардеп Бобов сплатив у бюджет 38 мільйонів податків і показав квитанції

ГПУ звинувачує Геннадія Бобова в декларуванні недостовірної інформації.

Геннадій Бобов. Фото: Facebook.Народний депутат від "Відроддження" Геннадій Бобов перерахував до дeржавного бюджeту близько 38 мільйонів гривень. Про це свідчать квитанції, які він опублікував на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні зранку пeрeрахував до дeржавного бюджeту всі кошти згідно вимог прeдставників дeржави. Я виконав свої зобов'язання в повному обсязі, хоча і нe погоджуюся з ними. Алe я дію і буду діяти виключно в рамках Закону. Пeрeконаний, що остаточну крапку в цій справі поставить суд", - написав він.

Згідно із опублікованими квитанціями сума, яку перерахував Бобов, складає близько 38 млн гривень.

24 травня Бобов написав, що сплатить 28 мільйонів гривень в якості нарахувань за податковими зобов'язаннями.

Нагадаємо, раніше Патріоти України повідомляли, що ГПУ підготувала подання про зняття недоторканності з трьох депутатів, серед яких називалося ім'я і Геннадія Бобова.

Генпрокурор Луценко під час свого звіту у Верховній Раді заявив, що нардеп Бобов погодився сплатити $1млн несплачених податків.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...