​"Мужики, нас предали!": "Среди боевиков, особенно рядового состава, настроение паническое", - Тука

В ОРДЛО уважна слідкують за зовнішньополітичними маневрами Кремля. Й останні новини «ополченців» не радують. Особливо місцевих, хто замазав себе в крові а багатств награбував не досить, для щасливого життя за поребриком

На окупованій території Донбасу серед бойовиків, особливо серед рядового складу, настрій панічний. Про це в коментарі InfoResist сказав заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, зазначають Патріоти України. Чиновник також зазначив, що у колаборантів паніка, тому що вони бояться, що їх зіллють.

Також коментуючи повідомлення ЗМІ про те, що РФ відмовляється від «гуманітарної підтримки» «ЛДНР», Тука сказав, що ця допомога для бойовиків критично важлива: «Якщо взяти виключно економічну складову, то це до 80-ти відсотків матеріального забезпечення цих псевдотоварішів. А якщо взяти військову складову, так це 100 відсотків», - заявив заступник міністра.

При цьому він зазначив, що не особливо вірить в правдивість цієї інформації.

«Якщо це правда, хоча, чесно кажучи, я в це насилу вірю, але це якимось чином укладається в загальну картину закликів Путіна про введення миротворців. І я вчора був з французькими сенаторами на Майорську (КПВВ «Майорськ», - ред.), Поки там їх офіційна делегація розповідала всякі різні офіційні речі, я пішов і розмовляв з людьми. То мені розповіли, що на тому боці дійсно настрій панічний, серед бойовиків, особливо серед рядового складу», - сказав заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.

Тука зазначив, що поки «не готовий давати будь-яких оцінок всієї цієї інформації (про відмову Росії допомагати«ЛДНР», - ред.) Для того, щоб не вляпатися в якусь дезу».

Раніше російські ЗМІ повідомляли, що з наступного року Росія може відмовитися від «гуманітарної підтримки окремих територій» українського Донбасу, направивши ресурси на фінансування проектів в Криму і Калінінградській області.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...