"Ми не можемо прийняти мир на умовах Путіна": Тимошенко прокоментувала майбутнє Донбасу американським ЗМІ

Лідер "Батьківщини" зазначила, що її бачення майбутнього України - це членство в Європейському Союзі і повноцінне членство в НАТО.

Юлія Тимошенко. Фото:MigNews

Інформація про те, що у лідера партії «Батьківщина» є якісь особливі відносини з президентом РФ Володимир Путіним вперше була запущена Полом Манафортом ще в 2006-2007 роках. Про це Юлія Тимошенко розповіла в інтерв'ю журналістам The Washington Post, зазначають Патріоти України.

"Прокурор Роберт Мюллер опублікував документи, які показують, що Пол Манафорт отримував мільйони доларів за мою дискредитацію", - зазначила Тимошенко.

Також лідер "Батьківщини" зазначила, що її бачення майбутнього України - це членство в Європейському Союзі і повноцінне членство в НАТО.

"Ви дуже добре знаєте, що проросійський президент Янукович кинув мене в тюрму. Якби я була проросійською, і Путін сказав не садити мене за ґрати, Янукович би ніколи цього не зробив", - розповіла Тимошенко.

"Ми не можемо прийняти мир на умовах Путіна. Ми вважаємо, що миру можна досягти з повним відновленням території України", - зазначила Юлія Володимирівна.

Щодо підтримки олігархів, Тимошенко зазначила, що все своє політичне життя боролася з системою, вигоду від якої отримували олігархи, тому ні про яку їх підтримку мова не йде.

"На кожних виборах вони об'єднувалися проти мене, тому що вони розуміли, що якщо я виграю, вони перестануть наживатися на близькості до державного бюджету і своєму доступі до природних ресурсів і економіки України", - підсумувала Тимошенко.

Джерело: Апостроф

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...