"Ми повинні провести такий же референдум!": Марін Ле Пен впевнена, що французам теж слід визначитися щодо членства в ЄС

"Голосування має пройти в усіх країнах ЄС. Це буде Перемога свободи! Я хотіла і просила про це багато років" - заявила лідерка французького "Національного фронту".

Марін Ле Пен. Фото: inosmi.ru

Лідер французької партії "Національний фронт" висловила схвалення рішенням британців щодо виходу з ЄС. Солідарна з такою позицією британців Ле Пен вважає, що подібний референдум повинен відбутися і у Франції. Про це вона написала у своєму Twitter, інформують Патріоти України.

"Ми повинні провести у Франції такий же референдум! Голосування має пройти в усіх країнах ЄС. Це буде Перемога свободи! Я хотіла і просила про це багато років", - заявила французький політик.

Як повідомлялося раніше, за результатами референдуму, проведеного у Великобританії, країна проголосувала за вихід з ЄС.

"Ми разом віримо": Сі Цзіньпін підтримав ідею Макрона щодо Олімпійського перемир’я

вівторок, 7 травень 2024, 10:22

Президент Китаю Сі Цзіньпін під час офіційного візиту до Парижа підтримав ідею президента Еммануеля Макрона щодо перемир’я в Україні, Секторі Гази та Судані на час Олімпійських ігор у столиці Франції. Як пише видання Le Monde, Макрон повідомив про ц...

"Не може бути й мови": Дві країни НАТО вперто тримаються за російські ЗРК і не дають їх Україні, - Forbes

вівторок, 7 травень 2024, 9:50

Як пише Forbes, Туреччина та Греція вперто тримаються за свої зенітно-ракетні комплекси російського виробництва і відмовляються передавати їх Україні попри вмовляння США, передають Патріоти України. На тлі загострення в Україні ЄС почав тиснути на Грец...