"Ми про неї подбаємо, і про кота теж": Савченко прокоментувала ДТП за її участі

Скандальний нардеп не бачить провини своєї сестри у ДТП, внаслідок якого постраждала літня жінка.

Н.Савченко. Фото: РИА Новости.

Жінка, яку збив автомобіль сестри позафракційного народного депутата Віри Савченко, зараз знаходиться у лікарні швидкої допомоги. Про це в кулуарах Ради завила Надія Савченко, пишуть Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Автомобіль не мій, автомобіль моєї сестри. Сестра везла мене на роботу. Так, дійсно, ми їхали, здавали задом і зачепили жінку. У неї компресійний перелом у коліні. Зараз вона знаходиться у лікарні. Ми постійно там. Зараз знову туди поїдемо. Вся перша медична допомога була надана мною. Зараз подивимося, чи потрібна їй операція або просто гіпс, і жінка буде лікуватися. Вона самотня, знаходиться на соцзабезпеченні. У неї є кіт, про якого ми теж будемо піклуватися. Ми підтримуємо контакт і сподіваємося на її швидке одужання", - заявила Савченко.

При цьому нардеп не бачить провини своєї сестри у пригоді.

"Ми здавали задом, оскільки проїжджала машина збоку. Сестра подивилася у бічне дзеркало і не помітила, що ззаду йшла жінка. Вона йшла по проїжджій частині", - додала вона.

Як повідомляли Патріоти України, 14 квітня у Києві автомобіль, у якому знаходилася позафракційний народний депутат Надія Савченко, збив жінку.

Пізніше в мереді з’явився запис, як сестри Савченко збили жінку.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...